چگونه کانال‌های ضد دین را به پلیس اطلاع دهیم؟-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

چگونه کانال‌های ضد دین را به پلیس اطلاع دهیم؟

رئیس پلیس فتا پایتخت درباره چگونگی اعلام کانال‌های ضد دین به پلیس، گفت: شهروندان می‌توانند از طریق سایت cyberpolice.ir به صورت چت آنلاین یا ثبت در قسمت گزارش، جرایم مدنظر را به پلیس اطلاع دهند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 29
کد خبر: ۳۴۷۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا پایتخت در خصوص فعالیت کانال‌های تلگرامی ضددین در فضای مجازی و چگونگی اعلام این موارد برای پیگیری و برخورد اظهار داشت: هرگونه جرایم یا موضوعات مربوط به فضای مجازی را می‌توان از طریق سایت cyberpolice.ir به صورت چت آنلاین یا ثبت در قسمت گزارش به پلیس اطلاع داد.

 

وی گفت: بعد از اعلام و ثبت گزارش شهروندان، ماموران پلیس فتا موارد را بررسی کرده و با احصای مجرمانه بودن، موضوع به مرجع قضایی گزارش داده می‌شود.

 

رئیس پلیس فتا پایتخت با تاکید بر این مطلب که در هر اقدامی باید مرجع قضایی مجرمانه بودن آن را تأیید کند، اظهار داشت: بعد از تایید مرجع قضایی، پلیس فتا وارد می‌شود.

 

سرهنگ کاظمی گفت: شهروندان می‌توانند موضوعات مجازی مورد نظر خود را با مراجعه به مرجع قضایی از جمله دادگاه‌ها به طور مستقیم هم اعلام کنند؛ در این صورت با تأیید دادگاه، بلافاصله پرونده به پلیس فتا ارجاع می‌شود.

 

وی به رصد شبانه‌روزی پلیس فتا در فضای مجازی پرداخت و گفت: ماموران پلیس فتا تمام موارد مجرمانه را بررسی و شناسایی می‌کنند؛ بعد از شناسایی و احصای مراتب مجرمانه، مراتب به دستگاه قضایی اعلام می‌شود؛ در صورتی که مجرمانه بودن آنها تأیید شود پلیس وارد می‌شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده